Menu

Ies Antoni de Martí I Franqués

Ies Antoni de Martí I Franqués logo


Institut Antoni de Martí i Franquès

Estado: Abierto

Localidad: Tarragona, Carrer Enric d Ossó, 3.

Código Postal: 43005 España

Teléfono: 977240214

Història de l´Institut Antoni de Martí i Franquès

Antecedents

L`Institut Antoni de Martí i Franquès és un centre que, històricament arrenca de l`any 1845 i que, fins a final de la dècada dels seixanta, va tenir la seva seu originària a la Rambla Vella, a l`antic convent dels franciscans, actualment transformat en seu dels Serveis Territorials d`Ensenyament, de l`Arxiu Històric i en l`Institut Pons d`Icart.

El 1970 va ser el primer any que començà a funcionar a l`emplaçament actual del carrer Enric d`Ossó, 3. Des de llavors ençà, ha vingut desenvolupant les tasques formatives i educatives en tots els nivells de BUP i COU -ara ESO i BTX- en torns de diürn i nocturn, donant sempre suport a les institucions ciutadanes vinculades a activitats culturals i cíviques.

Així mateix, donada la seva gran capacitat, ha estat habitualment el centre escollit per a celebrar-hi cursets, exàmens, proves d`aptitud, i altres convocatòries d`organismes oficials.

Va assumir la seu oficial de l`INBAD (Institut Nacional de Batxillerat a Distància) fins al curs 1981-82, i els va tornar a recuperar amb el nom d`ICESD (Institut Català d`Ensenyament Secundari a Distància) el 1996. A partir de3 2006 aquests estudis es denominen IOC (Institut Obert de Catalunya) i es duen a terme per connexió telemàtica de l`alumnat amb la seu central de Barcelona.

Fa molts anys que el centre col·labora o ha col·laborat amb l`ICE (Institut de Ciències de l`Educació) de la URV (Universitat Rovira i Virgili), de la UB (Universitat de Barcelona), de la UPC (Universitat Politècnica de Barcelona), de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), de la UdLL (Universitat de Lleida) en la realització de Cursos d´Aptitud Pedagògica i de Seminaris Permanents. També s´han realitzat cursos d´anglès de l´EOI, cursets del PIE (rograma d´Informàtica Educativa), del CRP (Centre de Recursos Pedagògics), del SEDEC (Servei d´Ensenyament del Català) i molts d´altres.

Des del curs 2000-01, el centre també acull l´aula TAE (Tallers d´Adaptació Escolar), ara anomenada AA (Aula d´Acollida), per a facilitar la immersió lingüística dels nouvinguts a la demarcació.

¿Qué estudios se imparten?

Secundaria: se imparte

Bachiller: Se imparte

Artes

Humanidades y Ciencias sociales

Ciencias y Tecnologia

Profesores de Institut Antoni de Martí i Franquès

Nombre.Apellido Alias Alias ¡Califica! Nota Media

Profesores Particulares de Institut Antoni de Martí i Franquès
 

Localización Ies Antoni de Martí I Franqués.

Desde:

Valora este artículo
(1 Voto)

Deja tus comentarios

Enviar un comentario como invitado

0 / 600 Restricción de Carateres
El texto debe estar entre 10-600 caracteres
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terminos y condiciones.
  • No se han encontrado comentarios
volver arriba